Voorpagina

We blijven nog steeds bij elkaar

Yes!! De trainers hebben besloten ons nog wat langer een team te laten. Vanwege mijn leeftijd moeten we nu naar de junioren (10-18) maar ons doel zal de Europese Kampioenschappen 2019 zijn. Anna en ik zullen heel har moeten werken om in deze categorie nét zo goed te worden als we in de Jeugd waren!

Opnieuw Nederlands Kampioen!

Op 23 juni deden we weer mee aan de nationale kampioenschappen van ons land. Vorig jaar werden we Nederlands Kampioen in de categorie Pupillen, dit jaar wisten we opnieuw kampioen te worden maar nu in de categorie Jeugd (9-16 jaar). We draaiden twee goede oefeningen en waren tevreden met ons optreden!

Persoonlijke record score op IAG

We wonnen goud op het IAG Internationaal toernooi. Met onze finale oefening wisten we te winnen van onze Israeli (en andere landen, maar Israël was het dichtst bij) tegenstanders. Maar we waren nog veel blijer met onze score!! Voor de eerste keer in mijn acrobatiek carrière wisten we meer dan 28 punten te scoren: we werden eerste met een score van 28,100.

VIERDE op de Wereld Kampioenschappen

Wij zijn naar de World Age Group Competitions (de Wereld Kampioenschappen voor de leeftijdscategorie 11-16 jaar) geweest en we hadden er een gewéldige wedstrijd!! We zijn héél erg trots op onze balans en tempo oefeningen in de kwalificaties en wisten echt te strijden voor een plek op het podium. Uiteindelijk misten we het podium op een haar na en werden vierde. We zijn ontzettend trots en hebben echt onze allerbeste oefeningen laten zien op dit wereldpodium. Vierde van de hele wereld!!

Geplaatst voor NK

Ondertussen is ook de Nederlandse nationale competitie begonnen. Op de plaatsingswedstrijd in Oss op 11 maart draaiden we twee goede oefeningen en plaatsten ons voor de Nederlandse Kampioenschappen, die in Ahoy, Rotterdam gehouden worden op 24 juni.

Trainingen met Dmitrii Vinnikov

In onze vakantie hadden we meerdere trainingsessies waarbij de Russische Topcoach Dmitrii Vinnikov training gaf. Hij hielp ons echt heel veel met tips en adviezen. Dmitrii hielp ons onze oefeningen nog beter te maken op weg naar de Wereld Kampioenschappen. We zijn erg dankbaar voor zijn training.

Goud op FIAC

We waren zo trots op onze oefeningen bij de Flanders International Acro Cup! De tegenstanders waren erg sterk, maar we wisten goud te halen op dit internationale toernooi in België, met een persoonlijke record score van 27,450 op onze tempo oefening!

Op naar de Wereld Kampioenschappen!

Met een score van 53,250 wisten we voor de tweede keer het hoge limiet te bereiken. En omdat we ook als eerste in de ranking staan, betekent dit dat we ons gekwalificeerd hebben voor de Wereld Kampioenschappen 2018 in Antwerpen, België!! We zijn zo ontzettend blij!

Hoge limiet voor WK!

Op 3 december hadden we de eerste kwalificatie voor de Wereld Kampioenschappen. We wisten hier een score te halen van 52,800, een punt boven de hoge limiet! Om naar de WK te mogen moeten we de hoge limiet minstens 1 keer halen, en op een ander moment maximaal een punt minder. Dus we zijn goed begonnen!

3 x Goud bij BOAC

Op onze eerste wedstrijd van het seizoen, de Breda Open Acrobatic Cup, kwamen we uit tegen Nederlandse, Duitse en Belgische teams. We haalden er mooie punten en kregen het voor elkaar om goud te winnen voor Balans, Tempo én Allround dus we waren heel erg trots!

Turngala Leek

Op 4 november 2017 deden we mee aan een grote show tijdens het Turngala Leek. Dit grote evenement kenmerkt zich door grote namen op het gebied van turnen en andere vormen van gymnastiek, en de Acro Academy gaf hier een radioactieve show! We vonden het geweldig om hier deel van te zijn en te mogen optreden voor 4000 mensen.

We blijven bij elkaar 🙂

Ja, Anna en ik blijven een team volgend jaar, maar dan doen we mee in de categorie A-jeugd (9-16 jaar). Waar we in de Pupillen maar één oefening hadden, ga ik dit seizoen dus terug naar één Tempo en één Balans oefening. We zijn al begonnen met werken aan onze elementen, dus binnenkort gaan we weer volledige oefeningen draaien!

Aan het laden...