Sponsoring

Acrogym is een spectaculaire sport die kracht, lenigheid, balans, en sierlijkheid met elkaar combineert. Robin heeft inmiddels internationale toernooien gedaan in België, Polen en Portugal, Duitsland en zelfs China. Ze is naar de Europese en naar de Wereld kampioenschappen geweest. Ze traint hiervoor dan ook vijf dagen in de week. Robin vindt haar Acrogym héél belangrijk en geniet er met volle teugen van.

Helaas heeft acrogym als sport (nog) geen Olympische status, wat betekent dat de sporter zélf opdraait voor alle kosten en er geen vergoeding vanuit de gymnastiekbond KNGU bestaat. Dat houdt in dat het voor ons soms moeilijk is om het geld bij elkaar te sprokkelen voor haar sport-carrière. Toch willen wij dit graag doen, omdat we zien dat Robin het zelf ontzettend leuk en belangrijk vindt... en het is immers een unieke kans om op dit niveau te mogen sporten, en een ongelofelijk mooie ervaring voor haar.

Daarom doen wij altijd ons best om sponsors voor Robin te vinden.

Door financiële ondersteuning door derden hopen we dat Robin de kans krijgt om op dit niveau acrogym te blijven beoefenen, en internationale toernooien te blijven bezoeken. Daarom zoeken wij sponsoren. Uw gift is welkom, wát het bedrag ook is. Wij houden u in ruil daarvoor op de hoogte van haar vorderingen, en vanaf een bijdrage van 50 euro plaatsen wij uw bedrijfslogo (of naam en logo naar keuze) hier op deze website !!

Natuurlijk staan we ook open voor andere suggesties en alternatieven ! Mail naar gymsite@hooijenga.com.

AnyComputers2015

Robin's website wordt gesponsord door
AnY computers

Talentboek
Via Talentboek, een crowdfunding website,
konden veel mensen kleine bijdragen geven om David & Robin (mixpair DaRo) te sponsoren naar China!

Sponsor Robin