AANN

Mijn huidige club is AANN : Acro Academy Noord Nederland. Deze Academie is pas op 1 augustus 2016 gestart. Ze focussen zich op de absolute top in Acrogym. Hun doel is het niveau van acrogym in ons land omhoog te brengen.

   

Huidig Team :

Ik zou eigenlijk seizoen 2016-2017 als bovenpartner in een senioren trio draaien, maar in september viel dat team uit elkaar. Omdat het zo laat in het seizoen bijna onmogelijk was om een nieuwe onderpartner te vinden die EK-waardig was, besloten we om te denken: de trainers vonden een leuk bovenpartnertje voor me, Anna, en ik werd zélf onderpartner. Best even slikken, maar ik houd van een uitdaging dus ik ging er vol voor. We kwamen uit in de Pupillen 8-15 jaar. Anna en ik wisten bij ons eerste internationale toernooi in Portugal een bronzen medaille te halen in een categorie van 28 teams, we waren supertrots! Op alle nationale wedstrijden haalden we goud, en we werden Nederlands Kampioen.
 
Seizoen 2017-2018 blijven we dus als team bij elkaar, maar dit keer in de A-jeugd 11-16. En dié leeftijdscategorie mag zich - in tegenstelling tot pupillen - proberen te kwalificeren voor de Wereld Kampioenschappen! We wisten tweemaal ruim boven het hoge limiet te scoren in de kwalificatie wedstrijden, en omdat we ook eerste in de ranking stonden mogen we definitief naar het WK in Antwerpen in april. Dat gaat dus ons grote doel worden dit seizoen!
 

Anna Koster